22.5.09

Denver nihayet şeytanın bacağını kırabildi

 
Sabaha karşı Staples Center'da oynanan Batı Finali'nin ikinci maçı seyir açısından ilk maça oldukça benziyordu. Tek bir farkla tabi; bu sefer galip 106-103'lük skorla Denver Nuggets idi. Bu kritik galibiyet Denver için oldukça önemli; zira bu sayede saha avantajını ellerine geçirdiler ve moral olarak da Lakers'ın bir adım önüne geçmeyi başardılar. 

Lakers'ın play-off deplasman karnesi ise parlak olmamakla beraber çok da kötü değil açıkçası. Utah ve Houston serilerinde rakip sahalarda oynadıkları 5 maçın 2'sini kazandılar. O nedenle bu seride de Denver'daki maçların en az 1'ini kazanmaları olası görünüyor. 

 

Bu galibiyetle Denver bir anlamda şeytanın da bacağını kırmış oldu. 1985 yılından beri Lakers'ı play-off'larda mağlup edemiyorlardı, -ki bu da tam 11 maç ediyor. Şansları artık açılmış olabilir mi dersiniz? Ayrıca diğer bir ilginç istatistik ise, Carmelo Anthony'nin maçta ürettiği 34 sayı ile 1976'dan beri Nuggets forması ile 5 maç üst üste 30 sayı barajını geçebilen ilk basketbolcu olmasıydı.

 
Tom Cruise'un ayağı ise uğursuz gelmiş anlaşılan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder