3.3.09

D'or Fischer kendinden söz ettiriyor

D'or Fischer, Euroleague'deki ilk sezonunda hayli başarılı bir performans sergiliyor. Maccabi'nin Amerikalı pivotunun bu sene ligde oynadığı 13 maç sonucunda ortalamaları şu şekilde; 14.6 sayı, 7.6 ribaund, 1.2 asist, 1.7 blok. Fischer, Avrupa'daki kariyerinde dördüncü senesini geçiriyor. Daha önce Polonya'da Anwil Włocławek, Almanya'da EWE Baskets Oldenburg ve son olarak da Belçika'da Beree Basket'de forma giymişti. Sezon başında transfer olduğu Maccabi Tel Aviv'de ise kendinden bahsettirecek bir performans sergilerken ve pota altında Lior Eliyahu ile etkili bir ikili oluşturdular. Lakin tüm bu gelişmeler Maccabi'nin Euroleague'de çeyrek finale kalmasına yetmedi. Geçen perşembe evlerinde Real Madrid'e yenilerek bu sezonluk lige havlu atmak durumunda kaldılar.

Euroleague'in resmi sitesinde Fischer ile yapılmış kısa bir söyleşi var. İlgili internet sayfasıdan ulaşılabilir. Bu blogu yazmamın sebebine gelince; geçen gece Maccabi'nin İsrail liginde kazandığı maçtan sonra eğlenmek için gittiği gece klübünde bir kavgaya karışmış ve yüzüne aldığı kırık bir cam şişe darbesi nedeniyle hastaneye kaldırılmış. Durumu ufak bir sıyrıktan öte olduğu için daha detaylı bir müdahele gerekmiş verilen bilgiye göre. Tüm bu olanlar neticesinde, kendisinin hafta için oynanacak maç için Berlin'e gitmesi de beklenmiyor. Ne diyeyim, umarım ciddi bir şey değildir.

Alttaki fotoğraf ise flickr'dan. Bree Basket'teki oyuncuların sanatsal fotoğraflarından biri diyebilirim. D'or Fischer ait. Modellik konusunda da fena değil gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder