5.6.09

Turkey rocks, man!..

 
NBA finallerinin ilk maçında Orlando Magic, Los Angeles Lakers karşısında ilk çeyrek hariç pek bir varlık gösteremeyerek rakibine 100-75'lik skorla mağlup oldu. O nedenle Hidayet'in bu maçtaki vasat performansı (13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve 4 top kaybı) çok da eleştirilmemeli; zira takımda vasatın üzerinde tek bir oyuncu yoktu. Örneğin, Cleveland serisindeki o meşhur maçtaki performansı ile göklere çıkarılan Dwight Howard'ın bu maçta saha içinden bulabildiği sadece bir (1) basket vardı. 

Hidayet ile ilgili Yahoo'nun NBA Blog'unda dün güzel bir yazıya denk geldim. Buraya alıntı yapmaktansa linki vereyim; doya doya okuyun. "İlgili yazı" Çok fazla milliyetçi olmasam da yine de bir Türk oyuncu hakkında böyle yazılara denk gelmek nereden bakılırsa bakılsın beni mutlu ediyor. En azından Türk basketbolunun tanınması ve saygınlık edinmesi açısından hayli yararlı şeyler bunlar.

 

İlgili yazının altındaki yorumlardan biri ise oldukça komikti açıkçası; okuduğumda gülmekten kendimi alamadım. Şöyle ki; "Turkey rocks. There's a province called Batman in Turkey". Yorum dediğin böyle olur efendi!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder