13.3.09

Clippers'ta yine hüsran yine hüsran

Yukarıdaki fotoğraf Los Angeles Clippers'ın bu sezonki performansını vurucu bir şekilde özetliyor bana kalırsa. Yerde yatıp kafasını parkeye gömmüş kişi çaylak Eric Gordon. "Yine bana hasret yine bana hüsran var" diye geçiriyordur içinden olasılıkla. Yardım edip bir el atsam mı acaba diye düşünen kişi de takımdaşı Zach Randolph.

Los Angeles Clippers yine başarsız bir sezonu daha geride bırakıyor. NBA'de alabildiği 15 galibiyetle sadece Sacramento Kings'i geride bırakabilmiş vaziyette. Ki bu da hallerinin ne kadar içler acısı olduğunun bir ispatı.

Fotoğraf ise bu sezonki acılarına biraz daha tuz basan bir maçta çekilmiş. 10 Mart akşamı evlerinde Cavaliers'e mağlup oldular. İlk duyulduğunda gayet normal bir sonuç diye düşünülebilir; lakin Clippers'ın son çeyreğe tam 19 sayı farkla önde girdiğini söylersem fikirler bir nebze de olsa biraz değişir belki. Berbat geçen bir sezonda kısacık da olsa kendilerinden olumlu olarak bahsettirme şansı doğmuşken bunu ellerinin tersiyle itmek de tam Clippers'e göre bir hareket olurdu. Ve oldu da zaten...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder