20.3.09

Ethan Hawke da Knicks'e yetmedi

NBA maçlarında görülen meşhur simalar serisi devam ediyor. Bu sefer kameralara yakalanan ünlü, aktör Ethan Hawke. Yanındaki hatun da bir aktrismiş ama tanımadım. Biraz çirkin de birşey; onun için tanımıyor da olabilirim. Neyse, Hawke geçen gün Madison Square Garden'da oynan ve bir nevi "derbi" de sayılan Knicks-Nets maçını izlemeye gelmiş.
Yalnız Knicks, rakibi karşısında fena dağıldı. 26 sayı farkla mağlup oldular. Hawke'ta yüzündeki düşünceli bakışların da sebebi bu durum olmalı. Knicks play-off yarışında biraz gerilere düşmeye başladı. 8. sırada yer alan Chicago Bulls'un 3 mağlubiyet arkasında 12. sıradalar. Normal sezonun bitimine 15 maç kaldı, şu an için play-off'a kalmaları biraz zor görünüyor.
Koç Mike D'Antoni'nin böyle düşünceli bir şekilde dalıp gitmesi de gayet normal. Ama yine de son bir kaç sezon yaşanan facialara rağmen Knicks kendini biraz biraz toparladı. Hedefleri 2010 senesinde serbest kalacak yıldızlardan bir ya da bir kaçını takımlarına katabilmek. LeBron gibi mesela...

1 yorum:

  1. abla, las vegas'tan mary.. vasattır cidden..

    d'antoni, hahahahah..

    YanıtlaSil