22.3.09

Knicks sezonu kapattı sayılır

New York Knicks için bu sezon hemen hemen bitti sayılır. Oynadıkları son 4 karşılaşmayı kaybedince pek bir az olan play-off'a kalma umutlarını neredeyse tamamen yitirdiler. Bu mağlubiyetlerle birlikte Doğu Konferansı'ndan 15 takım arasında 13. konuma gerilediler. Yalnız bu süreçte Knicks taraftarlarına en acı gelen ise hiç şüphesiz, evlerinde üst üste Nets'e ve Kings'e karşı alınan farklı mağlubiyetler oldu.
Belki de NBA'in en kötü ve sorunlarla boğuşan takımı olan Sacramento Kings'e Cuma akşamı Madison Square Garden'da 27 sayı farkla yenilmek nereden bakılırsa bakılsın, ufak çapta bir skandal olarak değerlendirilebilir. O maça kadar Kings'in sadece 14 galibiyeti vardı ve ligin dibinde yer alıyorlardı. Üstelik Knicks maçı öncesinde Doğu Konferansı takımlarına karşı sezon içerisinde oynadıkları 28 maçın tamamını kaybetmişlerdi! Bir Knicks taraftarı olsam Garden'dan kafayı yemiş olarak çıkmam kaçınılmaz olurdu. O derece...
 
Dün gece de David Lee'nin yokluğunda deplasmanda Orlando Magic'e110-103 kaybettiler. Genel olarak maç denge de geçse de, ilk beşte yer alan üç oyuncu Duhon, Hughes ve Harrington'ın toplamda sadece 12 sayı üretebilmesi nedeniyle yenilgi de bir manada kaçınılmaz oldu.
 
Açıkçası maç ile ilgili en ilginç kare, All-star hafta sonunda smaç yarışmasında yan yana ve karşı karşıya yarışan Dwight Howard ve Nate Robinson'a ait olandı.  Son gülen Howard'dı. Robinson'ın ise herhangi bir başarı için gelecek seneyi beklemesi gerekecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder