10.3.09

Marcus Faison bir kez daha şutlandı

İspanya ACB Ligi'nde Vive Menorca'nın performansı pek iç açıcı değil. 24 hafta geride kalırkan, 6 galibiyet ile sondan ikinci durumdalar. Sezonun bitmesine 8 hafta kalmasına rağmen takım kadroya hala yeni isimler katmaya ve bazı oyuncularla da yollarını ayırmaya devam ediyor. Artık bu noktaya kadar gelinmişken, bu oyunculardan nasıl bir katkı bekliyorlar merak ediyorum açıkçası.

Neyse, Vive Menorca'da yaşanan mevzubahis değişikliklerden bahsetmemin sebebi ise takımdan kesilen 2 oyuncunun da daha önceden Türk takımlarında belli sürelerde oynamış olmaları. İlki, 34 yaşındaki ABD'li pivot Bud Eley. 2000-2001 sezonunda Beşiktaş'ta yer aldıktans sonra bir sonraki sezon Ülkerspor'un formasını giymişti.

İkinci isim ise daha yakın zamanlara ait. Spesifik olmak gerekirse sezon başında Beşiktaş Cola Turka'nın renklerine kattığı, lakin sezonun ilerleyen bölümlerinde takım içerisinde yaşanan mali problemlerden dolayı ayrılan ABD'li forvet Marcus Faison. Kariyerinde bir türlü istediği sürekliliği sağlayamamış görünüyor Faison. Zira Vive Menorca, Faison'un son üç senede formasını giydiği beşinci takım. Bakalım bundan sonraki durağı neresi olacak? Türk takımlarından birinde görürsek şaşırmam açıkçası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder