6.3.09

Nate Robinson - Ufak dev adam

Nate Robinson, bu seneki performansı ile ligde adından giderek daha fazla bahsettiriyor. Şimdilik sezonun "En İyi Altıncı Adam" ödülü için en büyük aday; 17.6 sayı, 3.9 asist, 4.2 ribaund ve 1.4 top çalma istatistiklerine sahip ve bunu Knicks formasıyla bu sezon sadece 7 maçta ilk 5 başlamasına rağmen başardı. Hayli etkileyici... Tabi bir kaç hafta önce düzenlenen All-Star haftasonu smaç yarışmasında kazandığı spektaküler birincilikten de bahsetmek gerek. Sportif açıdan çok değerli olmasa da lig genelinde tanınırlık ve popülerite hususunda kendisine önemli bir avantaj sağladığı kesin. Zaten Nate Robinson, NBA'de forması en çok satılan oyunculardan biri. Doğal olarak New York Knicks içerisinde de birinci konumda...
Nate Robinson, takımının evinde oynayıp Atlanta Hawks'ı devirdiği maçta sol ayak bileğindeki bir sakatlıktan dolayı yer alamadı. Maçtan sonra koç Mike D'Antoni'nin bu konu ile ilgili yaptığı yorum ise oldukça eğlenceli. Şu şekilde konuşmuş koç:
Robinson hala sola doğru dribling yapamıyor. Aslında bunun bileğindeki sakatlıktan mı yoksa, sahiden de sola gidemediğinden mi kaynaklandığını bilemiyordum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder