14.4.09

JR Smith, iyice abarttı!

Denver Nuggets'ın forveti J.R. Smith saha içindeki oyunundan ziyade saha dışında yaşadıkları ve yaptığı söylemler ile dikkatleri üzerine çeken bir oyuncu. Fakat dün gece Sacramento Kings karşısındaki performansı ile sportif manada manşetlerde yer almayı hak ediyor.

Nuggets'ın Kings'i 118-98 ile mağlup ettiği maçta yedek gelerek ve sadece 28 dakika sahada kalarak kaydettiği tam 11 isabetli üçlük ile Nuggets tarihi rekorunu kırmayı başardı. Maçı da 45 sayı ile tamamladı. Aynı zamanda ürettiği bu 45 sayı sayesinde JR Smith, Nuggets tarihinde bir maçta herhangi bir yedeğin kaydettiği en fazla sayı titrini de elde etmiş oldu.

Smith'in kişisel başarılarının yanı sıra, Nuggets da dünkü galibiyetle birlikte takım anlamında mühim rekorlara imza atmış oldu. Öncelikle play-off'ların ilk turunda saha avantajını elde ettiler, ki bunu son 21 senede hiç becerememişlerdi. Onun dışında normal sezon içerisinde aldıkları 54 galibiyet ile yine bir takım rekoruna ulaşmış oldular. Play-off ilk turda büyük bir ihtimalle Dallas Mavericks ile karşılaşacaklar. Açıkçası bu seride önde olan ekip Denver Nuggets gibi duruyor; zira hem saha avantajına sahip olacaklar hem de normal sezonda Mavericks ile yaptıkları 4 karşılaşmayı da kazanmışlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder