22.4.09

Lakers 2-0'a getirdi ama soru işaretleri devam ediyor

Dün gece oynanan 3 maç ile NBA play-off'ları devam etti. 3 evsahibi takım da (Los Angeles Lakers, Cleveland Cavaliers ve Portland Trailblazers) rakiplerini mağlup ederek deplasmanlarda oynacakları serinin bir sonraki maçları için moral depolamış oldular.

Lakers-Utah Jazz maçının seyri aralarındaki ilk mücadeleye de oldukça benziyordu aslında. İlk yarıda Lakers 11 sayı üstünlükle tamamladıktan sonra son çeyreğin başlarında farkı 15'e kadar çıkarmıştı. Fakat Jazz yine direnç göstererek bitime 3 dakika kala farkı 3'e indirmeyi başardı. O andan sonra Kobe, Lamar Odom ve Trevor Ariza'nın üretimi sayesinde Lakers 119-109 ile galip gelmeyi bildi. Her ne kadar Staples Center'da oynanan ilk iki maçı Lakers kazansa da Jazz da asla pes etmeyen oyun anlayışı ile seri için umudunu korumaya devam ediyor. Zira Lakers, son zamanlarda Salt Lake City'deki karşılaşmalarda çok başarılı değil. Geçtiğimiz sezon play-off yarı final serilerinde Utah'ta oynanan 3. ve 4. maçı yitirmişlerdi; ayrıca orada oynanan son 10 normal sezon maçında Jazz'ın 7-3'lük üstünlüğü bulunuyor. O nedenle önümüzdeki 2 maçı Jazz kazanırsa çok da sürpriz olarak addedilmemeli.

Kobe kenarda Dustin Hoffman'ın yanında

Utah Jazz açısından ise duruma bakarsak; Deron Williams takımı sırtlamaya devam ediyor. Dün gece attığı 35 sayı play-off kariyer rekorunu kırdı. Carlos Boozer da 20 sayı ve 10 ribaund ile üretime devam etti. Ama Mehmet Okur'un yokluğunda pota altında istedikleri kadar sayı üretemiyorlar ve Lakers karşısında zayıf kalıyorlar. Seride evlerindeki maçları kazanmaları onlar için başarı olacaktır.

Daha bir süre daha takım elbiseli kalacak

Acaba Jessica Biel, fırlama Justin Timberlake'den sıkılmış olabilir mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder