7.5.09

McLovin loving Boston...

 
Fotoğrafta ortada görünen krem renkli gömlek giyen elemanı herkes tanıyordur sanırım. Celtics'in bu sene büyük çıkış yapan oyun kurucusu Rajon Rondo. Bulls serisindeki performansı sayesinde Celtics'in sürücü koltuğuna iyice kuruldu diyebiliriz. Kendisi hakkında duyulan şüpheleri de iyice gidermiş oldu.

Asıl bahsetmek istediğim ise onun hemen yanında oturan yeşil şapkalı adam... Bazılarına pek tanıdık gelmiyor olabilir; zira kendisi iyi bir aktör olsa da çok ünlü sayılmaz. İsmi, Christopher Mintz-Plasse. 2007 yılında acayip bir popülerliğe ulaşan "Superbad" filminde yer almıştı kendisi; sakar ve komik "McLovin" rolüyle...Bu arada belirtmeliyim ki izlemeyen varsa bir yerlerden mutlaka bulup bu filmi seyretsin. Harika bir komedi... Zaten imdb puanı da 7.8 (yaklaşık 111,000 oy arasında).

Mintz-Plasse, sıkı bir Boston Celtics taraftarıymış öğrenildiğine göre. Maçları bizzat salonda izleyen bir taraftar üstelik... Chicago Bulls serisindeki maçlardan birinde Celtics benchinin hemen arkasında otururken görüntülenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder