27.3.09

Aretha Franklin, Pistons ve Phil Jackson

Fotoğraftaki bayan, pek bir meşhur olan "soul" şarkıcısı Aretha Franklin. Blogda basketbol maçlarında görüntülenen ünlüler kervanına katılanlardan biri de o. Dün gece The Palace of Auburn Hills'te oynanan Pistons-Lakers maçı sırasında muhabir kadına röportaj verirken görülüyor. Koyu bir Pistons taraftarı olabilir sanırım, zira gençliğini geçirdiği ve giderek meşhur bir kişilik haline geldiği yer Detroit şehri.

Doğrusunu söylemek gerekirse "soul" müzik ile pek bir alakam olmadığı için kendisini dinlemişliğim yok ama adını sık sık duyarım. Zaten ünlü Rolling Stones dergisi de Franklin'i "Tüm zamanların en iyi şarkıcısı" olarak seçmiş 2008 yılında. Yani o derece mühim bir figür.

Basketbola dönecek olursak... Lakers pek de zorlanmadan deplasmanda Pistons'ı 92-77'lik skor ile yendi. Lakers tarihi açısından şöyle bir önemi vardı bu maçın. Lakers koçu Phil Jackson'ın takımın başında çıktığı 727. maç idi dün geceki mücadele. Bu sayede Lakers tarihinin bir numarası Pat Riley'i yakalamış oldu. Bir sonraki New Jersey Nets maçında rekoru kırarak kendisi liderliği devralmış olacak zaten. Bu arada toplamda 9. senesi olmuş Jackson'ın. Zaman çok çabuk geçiyor sahiden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder