2.4.09

Bynum, ağırlığı yanlış yerde çalışıyor

Yukarıdaki fotoda 32 dişini göstererek gülümseyen kişi; Lakers'ın müzmin sakatı pivot Andrew Bynum. Geçtiğimiz hafta sonu, Playboy Malikanesi'ndeki bir partiye katıldığında vermiş bu pozu. Sırtına bir playmate'i almış; olasılıkla uzun süredir sakat olan dizinin direncini test ediyor gibi... Yüzündeki ifadeden halinden ve dizinden oldukça memnunmuş gibi görünüyor; eh, umarım bu durumda sahalara dönüşü de fazla uzun sürmez.

Bu foto nedeniyle ABD basınında ufak çaplı tartışmalar yaşandı. Dizinden sakat olan bir oyuncunun, bu tarz aktivitelerde boy gösterip fiziksel olarak kendisini zorlayacağına vücuduna dikkat etmesi ve fizik tedavisine devam etmesi gerektiği ile alakalı haklı tepkiler yayınlandı. Lakers koçu Phil Jackson ise durumdan pek de şikayetçi görünmüyor; ya da bu olayı her zamanki gibi fazla büyütmek derdinde değil. Zira şöyle bir beyanda bulunmuş basına:

Bence bu konu hakkında gereksiz yere çok fazla şey söylendi. Bynum, genç bir çocuk. Daha sadece 21 yaşında, değil mi? 5-6 haftadan beri basketboldan uzak vaziyette. Biraz enerjiye ve eğlenceye ihtiyacı var.
 Phil Jackson'ın bu peygamber sabrı da ayrı bir yazı konusu olabilir pekala!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder