2.4.09

Ray Allen, Bobcats'ın hayallerini yıkarken

Çok enteresan bir foto olmuş yukarıdaki. Dün gece Boston Celtics'in son saniye basketiyle Charlotte Bobcats'ı yendikleri maçta çekilmiş. Basketin sahibi Ray Allen ve onu pek bir coşkulu şekilde kucaklayan Glen Davis. Davis'in sol eli biraz hedefinden şaşmış gibi görünse de; böyle adrenalinin ve heyecanın yüksek olduğu anlarda yaşandığı için mazur görülebilir pek tabi.

Bu arada Glen Davis demişken; kendisinin enteresan bir oyuncu olduğunu da belirtmek lazım. Bu sezonun en ilginç olaylarından birinin baş kahramanı idi. Şöyle ki; 5 Aralık'ta Celtics'in Trailblazers'ı rahat yendiği bir maçta Kevin Garnett'ın bir mola sırasında azarına maruz kalan Davis, benchte oturup ağlarken görüntülenmişti. Bu husus hakkında daha komik olanı ise, Celtics koçu Doc Rivers'ın "bu olayı fazla büyütmeye gerek yok; zaten biz duygusal bir takımız." şeklindeki beyanı idi.

Dünkü maç Celtics için de önemli olsa da, Bobcats açısından daha mühimdi. Zira Doğu Konferansı'nda play-off yarışında 8. sırayı elde edebilmek için yoğun bir mücadele içerisindeler. Şu an 8. sırada yer alan Chicago Bulls'un 2 galibiyet gerisindeler ve önlerinde oynayacakları 5 maç kaldı. Bu aşamadan sonra, Bulls'un önüne geçebilmeleri biraz zor görünüyor. Tabi bahsettiğimiz lig NBA; yani kendilerinin de dediği gibi "Where amazing happens..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder