30.4.09

En sportmen oyuncu Nuggets'tan Chauncey Billups

Chauncey Billups sempatik bir kişiliktir. Hırslı bir basketbolcudur tabi, ama yine de sahada gereksiz sertliğe ya da çirkefliğe meyletmez. Maç içerisinde o geniş gülümsemesi en az bir kere ekranlara gelir. Genel olarak basketbol oynamaktan ve sahada mücadele ediyor olmaktan dolayı mutlu görünür. Billups dendiğinde aklıma gelenler bunlar kısacası. 

Yukarıdaki fotoğrafa gelince; Nuggets-Hornet serisinin dün gece oynanan 5. maçında çekilmiş. Elinde tuttuğu şeffaf yeşil nesne ise bu sene değer görüldüğü "En Sportmen Oyuncu Ödülü" için. Doğruyu söylemek gerekirse, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş! Bu arada Billups'un ödülünü, daha evvel bu onuru elde etmiş olan Steve Smith'in elinden aldığını da belirtmem lazım.

Hazır Billups vesilesiyle seriden söz açılmışken bahsetmeden geçmeyeyim; Nuggets beklendiği üzere Hornets'ı evinde mağlup ederek Konferans yarı finaline yükselmeye hak kazandı. Yarı finalde ise il turda San Antonio Spurs'u 4-1 ile geçen Dallas Mavericks ile karşılaşacaklar. Açıkçası o seride de avantajın Nuggets'tan yana olduğunu düşünüyorum; o nedenle Batı'da bir Lakers-Nuggets finali izleme olasılığımız da hayli yüksek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder