15.4.09

Lakers'ın İspanyolları ve rüküş Di Caprio

Fotoğrafın sol tarafındaki kişiyi bu siteyi ziyaret eden herkes tanıyordur zaten. İspanya'nın medar-ı iftiharı Lakers'lı Pau Gasol. Onun yanında yer alan ak saçlı bilge kişi ise Placido Domingo. Bilmeyenler ya da tipinin tanıdık geldiğini düşünenler için söyleyeyim; kendisi pek bir meşhur tenordur. Şu sıralar Los Angeles Opera'sının Genel Direktörlüğü'nü yaptığı için kendine fırsat yaratıp vatandaşı Gasol'u desteklemek için Staples Center'a gelmiş.

Domingo'nun zamanında yer aldığı bir üçlü vardı hatırlarsınız. Domingo, Jose Carreras ve Luciano Pavarotti... "The Three Tenors" ünvanı ile ülke ülke dolaşıp konserler verir ve kayıtlar yaparlardı. Bu işten bayağı da bir para kaldırdıkları söylenir doğal olarak. Operayı pek sevmemekle birlikte bu üçlüyü sempatik bulurdum.
Dün gece oynanan Lakers-Jazz maçını izlemeye gelen tek ünlü Domingo değildi elbette. Leonardo Di Caprio da Lakers'ın sadık takipçileriden biri ve sık sık Staples Center'da kendini göstermeyi ihmal etmiyor. Bu arada ayağındaki o ayakkabılar nedir öyle Leo'cuğum? 90'lı yıllara ait o boğazlı spor ayakkabıları nereden buldun! Günün rüküşü ilan ediyorum onu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder