1.4.09

Vlade Divac'ın da 21 no'lu forması emekli oldu

Dün Alonzo Mourning'in 33 numaralı formasının Miami Heat tarafından emekliye ayrılmasından bahsetmiştim. Herkes sıraya girmiş gibi; dün de Vlade Divac'ın Sacramento Kings'teki yılları boyuncu giydiği 21 numaralı forma düzenlenen bir törenle emekliye ayrıldı. Sadece 6 sene Kings'te oynamasına rağmen böyle bir onura layık görülmesi, Divac adına hayli mutluluk verici olsa gerek. Hazır konu Divac'tan açılmışken onun hakkında yazdığım blog'a da bağlantı vermezsem olmaz: "Eskilerden - Vlade Divac".

Yukarıdaki fotoğrafta, Divac'ın yer aldığı kendi çapında efsanevi sayılabilecek Kings takımının üyelerinden bazıları görülebilir. En solda, kırmız gömlekli kişi arıza adam Scot Pollard. Hemen yanında Doug Christie var, onun yanında ise garip bir takım/ayakkabı kombinasyonu yapan Chris Webber... Sağ taraftaki kirli sakallı eleman da malum Peja Stojakovic.

Geriye 2 eksik kaldı değil mi? Biri o takımın oyun kurucu Jason Williams, ve diğeri de Hidayet Türkoğlu. Gözlerim onları aramadı değil. Belki programlarına uymamıştır da katılamamışlardır diyorum. Neticede nostaljik ve güzel bir gece olmuş gibi görünüyor, hem Divac hem de Kings taraftarları için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder